Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Баварці розігріли фанатів новим BMW 4-Series

Німецька компанія BMW офіційно показала нове покоління кабріолета створенного на базі моделі 4-Series. Європейські ціни на BMW 4-Series Cabriolet стартують з позначки у 50 тисяч євро, що трошки дорожче базових цін на конкурентів Mercedes C-Class та Audi A5. Відкрита 4-Series є унікальною моделлю, адже она має м҆ який складаний дах та попри це залишається спортивним автомобілем в компактному розмірі. Саме з BMW 4-Series починається нова ера в дизайні баварських машин і це додає новому кабріолету ще більше унікальності та стилю.

За інформацією виробника, нова криша на 40% легша ніж у попередниці та може повністю відкриватися лише за 18 секунд на швидкості до 50 км/год. Крім цього інженери BMW досягли непоганих показників щодо жорсткості кузова та керованості кабріолета на швидкістних віражах. На відміну від купе 4-Series, кабріолет має у базовому варіанті пакет M Sport, до якого увішли 18-дюймові колеса, спортивна підвіска, обвіс M-Sport та світлодіодні фари.

Несподіванно для багатьох, німці вирішили розширити спортивний образ своїх моделей за рахунок появи спеціальних модифікацій M Sport Pro Edition. Наразі до якої увійшли ексклюзивні 19-дюймові колісні диски, затемнені лінзи фар, ремені безпеки з літерами М, адаптивна підвіска та спортивний вихлоп двигуна. На вершині модельної лінійки спочиває версія з шильдиком M440i, яка може похизуватися рядною 3-літровою шісткою на 370 к.с. максимальної потужності. Силова установка підтримується 48-вольтовим стартером-генератором, який живить електричну систему автомобіля і забезпечує додаткові 11 к.с. при швидких обгонах. Потужний бензиновий двигун агрегатується з 8-ступеневою автоматичною коробкою перемикання швидкостей та системою повного приводу. Розгін з 0 до 100 км/год у такого кабріолета триває всього 4,9 секунд. Вартість такої модифікації у базовому виконанні складає 65 тисяч євро.

Решта силових агрегатів не така потужна, але вони пропонують суттєву економію при тривалому використанні. Широка лінійка двигунів має два бензинових мотора та три турбодизеля потужністю від 180 до 255 к.с. Інтер҆ єр BMW 4-Series Cabriolet нічим не вирізняється від салону купе, але при цьому виробник зумів трошки прикрасити внутрішній простір відкритого автомобіля. Широкий перелік додаткового обладнання включає тризонний клімат, шкіряне оздоблення, електропривід сидінь, 12,3-дюймову цифрову панель приладів та 10,25-дюймовий інформаційно-розважальний комплекс з підтримкою Apple CarPlay та Android Auto.

На ринок Європи відкрита BMW 4-Series приїде вже весною наступного року, тому доведеться трохи зачекати з втіленням власних фантазій щодо придбання кабріолета від легендарного баварського бренда…

 

 

05.10.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Баварці розігріли фанатів новим BMW 4-Series

Політика конфіденційності